shiny stars

heaven 

BroncoBronco, onze trouwe, oude makker is er niet meer.
Hij was onze eigenwijze,moeilijk te sturen Rottweiler waar we heel wat mee beleefd hebben.
Goede en ook minder goede dingen.Hij heeft in zijn jonge jaren heel veel gesloopt maar toen hij daar overheen was hadden we er een "gouden" hond aan.
Hij was in heel zijn lange leven nog nooit ziek en ging alléén naar de dierenarts voor zijn entingen.
Daarom zijn wij ook heel erg trots én blij dat we op een paar weekjes ná 14 1/2 jaar van hem hebben mogen genieten. Hij was heel erg sociaal met mensen en zó geweldig met alle katten hier dat het onvoorstelbaar was.
De laatste tijd van zijn leven moest hij steeds meer geholpen worden met opstaan wat hij totaal niet op prijs stelde. Hij wilde alles zelf doen, hoezo eigenwijs???
De laatste 2 dagen wist hij ook niet meer dat hij buiten zijn behoefte moest doen en dat was voor ons het teken dat hij lichamelijk gewoon op was. Het was genoeg.
We hebben toen ook besloten hem thuis vredig in te laten slapen tussen al onze katten, zijn maatjes.Wat dus ook gebeurd is. Wij zijn erg dankbaar voor alle jaren met hem.Hij laat een grote leegte achter hier en missen hem daarom enorm.
Bronco is geboren op 17 juni 1998 en ingeslapen op 14 november 2012.
Het gaat je goed daarboven!!!!! xx

BeauBeau was onze oudste Birmaan en baas van onze Birmanengroep. Verder viel Beau eigenlijk niet zo op in de groep want hij liet af en toe ook over zich heen lopen. Maar werd dan weer beschermd door Bones.Die nu ook zijn taak over heeft genomen. Beau heeft een zware operatie moeten ondergaan en door een opvolgende complicatie ging het helaas erg slecht met hem. Helaas hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen om Beau verder lijden te besparen. Dat verdiende hij ook niet.Die 8 jaar dat ie bij ons was hebben we veel liefde en plezier van hem gehad en andersom. Hij laat een grote leegte én verdriet achter, maar we zijn toch dankbaar voor 8 hele fijne jaren die we absoluut niet hadden willen missen. Ook hij zal nooit vergeten worden!!!!! Onze "witte".
Beau is geboren op 6 mei 2004 en overleden op 29 aug.2012.

OzzyOzzy was onze 6e Birmaan en was een bluepoint. Hij was geboren in Duitsland. Ozzy was een hele donkere bluepoint en had een fijn karakter. Kon ook af en toe tegen de draad in zijn en had een hekel om buiten in de ren te zitten. Hij was onze Benjamin want groot was hij niet echt. Ozzy, je was ons blauw juweeltje en mochten je helaas niet lang bij ons houden. Maar hier word je nooit vergeten!!!!! Ozzy is geboren op 14 dec.2006 en overleden aan een ziekte in sept.2008.

ZappaZappa was onze eerste Heilige Birmaan waar het birmanenvirus dus allemaal mee begon. Hij was een sealpoint en had (weet ik nu) heel veel schoonheidsfoutjes. Maar hij was een hele mooie donkere seal en heel erg lief. Hij had een super karakter. Daarom was het voor ons ook zo klaar als een klontje:Dit is ONS ras. Hij was de reden. We zullen je dan ook nooit vergeten!!!! Jij hoorde bij ons.En nog steeds. Zappa is geboren op 28 apr.1997 en overleden in sept.2006.

BonoBono was onze tweede Heilige Birmaan. Hij was een bluepoint en was een jongere broer van Zappa. Het was een mooie man met een heel lief karakter. Ik had je nog graag wat langer meegemaakt. Maar het mocht niet zo zijn, helaas. Bono is geboren op 27 mrt.1998 en overleden op 3 aug.2004.

CrispinCrispin is onze tweede zwart/witte pers. Hij is bij ons gekomen toen hij 2 jaar oud was. Zijn baasje heeft hem afgedankt omdat hij eigenlijk een blok aan het been was omdat de camping voor ging. Toen ik ging kijken stond alles al klaar voor hem om te vertrekken en dus heb ik hem gelijk maar meegenomen. Hij had het al vrij snel naar zijn zin bij ons en heeft nooit problemen gehad in de groep. Crispin is geboren op 21 mei 1988 en overleden op 1 mei 2004 op de leeftijd van bijna 16 jaar. Hij was helemaal op, en hebben hem daarom moeten laten gaan.

Berry was onze 1ste Rottweiler. Het was een hond met een groot, eerlijk karakter en een waanzinnige werkdrift. Hij heeft dan ook vele diploma's gehaald en deed aan Flybal, behendigheid,IPO, speuren en we gaven demonstraties. Het maakte voor hem niet uit want hij kon en deed het allemaal. Op de leeftijd van 6 jaar haalde hij zijn diploma UV nog (20 km aan de fiets lopen). Berry is geboren op 23 aug. 1989 en overleden op 10 sept. 1998 aan een fatale hersenbloeding.

Hanoeska Hanoeska was onze 2de Rottweiler. Ze was een pittige tante maar iedereen zag haar als een leuke, lieve kroeler. Maar het was een duiveltje in een doosje. Ook zij deed aan behendigheid maar het is nooit haar passie geweest. Ze was ons eigen "nonnetje" omdat haar oortjes eigenlijk niet goed vielen. Hanoeska is geboren op 25 febr.1991 en gestorven op 12 jan.2002 aan de gevolgen van een tumor.

Doerak & SissiDoerak was onze eigen zwart/witte pers. Hij was een zoon van Sissi. Geboren in 1981 en overleden in 1990 aan een hartstilstand.
Sissi was mijn eerste raskat. Ze was een NIET raszuivere Chinchilla. Ze heeft toch vele mooie jaren mogen beleven met haar zoon Doerak. Sissi is ruim 17 jaar geworden en is overleden aan kanker. Ze is geboren in 1980 en overleden in juni 1997.

Jolanda

Mijn naam is Jolanda en ik woon in het altijd gezellige Brabant.Samen met mijn man bezitten wij momenteel 6 Heilige Birmanen.Op deze website wil ik uw op de hoogte houden van al het nieuws en avonturen van ons en onze (schijn)Heilige Birmanen.Ook gaan wij regelmatig met sommige katten naar kattenshows en ook daarvan zult uw steeds een verslag zien en natuurlijk alle showresultaten.Ook is het voor ons leuk te weten wat uw van de website vindt dus laat eens een berichtje achter onder het kopje CONTACT.